top of page

OVER

Wonderland Theater, bestaande uit Saskia van den Bergh en Yareth Habermehl, is een regisseursduo met een specifieke visie.

 

Wonderland heeft voorstellingen in de meest uiteenlopende locaties. Elke locatie vormt inspiratie voor de voorstelling net als het gebruik van onze zintuigen. De voorstellingen vervreemden je door het leggen van niet voor de hand liggende thema’s en relaties, om zo verschillende belevingswerelden voelbaar te maken. Dat gebeurd door verschillende elementen samen te voegen in een voorstelling. Zo maakt Wonderland afwisselend theater met meer of minder tekst, beweging, beeld en muziek.

We hebben een voorliefde voor locatietheater. Dus voel je niet al te veilig op je pluche stoel, je zal worden betrokken bij de voorstelling.

 

Wonderland Theater werkt nauw samen met de buurt, festivals, organisaties e.a. We leveren een platform (festivals en dramalessen) voor spelers en makers om zich te ontwikkelen. Op hun beurt weten deze spelers en makers ons ook weer te inspireren. Zo pogen we jou te verbinden en te verbazen.

Wonderlandtheater komt graag met jou in contact. 

Saskia van den bergh

Favoriete Quote: Play is the highest form of research-Einstein

Yareth Habermehl

bottom of page